• Комплект GUNNAR RPG Onyx Case Promo Pack

   1 2 3 4 5
  •  Защитете очите си - Високо енергийна синя светлина, излъчвана от електронни устройства като компютри, таблети и смартфони, е доказано, че увеличава риска от натрупани щети върху ретината, катаракта, нарушения на съня и макулна дегенерация.

   Block Blue Light - Блокирайте 65% от вредната синя светлина, 100% от UV. Предотвратяване на краткосрочни и дългосрочни увреждания като дегенерация на макулата, катаракта и намаляване на производството на мелатонин.
   Sleep Better - Блокирайте синята светлина и намалете напрежението на очите, което влияе върху циркадните ритми на телата ви и предотвратява здравословния възстановителен спокоен сън, който трябва да изпълнявате ежедневно и предотвратява проблеми със здравето
   Намалете напрежението на очите - минимизирайте главоболието, сухотата на очите и умората на очите с добавен контраст от кехлибарен леща, антиотражателни покрития и патентована фокусираща мощност 0,20 mag
   Комфорт и защита - леки трайни удобни материали за рамката, прилягат ергономично с лицето и главата ви, одобрен от FDA Възстановени очи, без главоболие, по-добър сън, без увреждане на очите, причинено от синя светлина от цифрови устройства = по-щастливи хора и света.

   Комплекта съдържа - Очила Riot Onyx , калъф , почистващ спрей

   GUNNARS са високотехнологични компютърни очила, проектирани да предпазят, подобрят и оптимизират зрението. GUNNARS повишават контраста, комфорта и фокуса, като същевременно минимизират умората на очите и визуалния стрес за всеки, който прекарва дълги часове, взирайки се в дигитални екрани. 

    

 • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.