• Какво са Gunnars?

    

   GUNNARS са високотехнологични компютърни очила, проектирани да предпазят, подобрят и оптимизират зрението

    

   Проблемът:

   Решението:
   Прекарвате повечето от времето, през което сте будни залепени за екрана на компютърна, смартфона, таблета или телевизора. Часовете минават, а Вие подлагате очите си на сурова, интензивна синя светлина и отблясъците на екрана. Постоянното гледане на дигитални екрани може да създаде визуален стрес, умора на очите, сухи очи, раздразнение и дори главоболие, което води до очевидно заключение – взирането в компютър за продължителни периоди от време може да вземе жертва Вашите очи. GUNNARS повишават контраста, комфорта и фокуса, като същевременно минимизират умората на очите и визуалния стрес за всеки, който прекарва дълги часове, взирайки се в дигитални екрани. Очилата GUNNAR са снабдени с лещи i-AMP – технология, състояща се от патентован материал за лещи с напреднала геометрия, която е настроена за гледане на средна дистанция, и завършена със собствено формулирани филтри за лещи, нюанс и обвивка.

    

   Какво са GUNNARS? Технология на GUNNAR Вижте ги в действие


   Предимства от използването на GUNNARS:

   Предпазва очите Ви Подобряват визуалната среда Подобряват детайла и фокуса Намалява умората на очите
   Преумората но очите, визуалният стрес и сухотата на очите може да бъде причинена от взиране за продължителни периоди на близка или средна дистанция в компютъра. GUNNARS облекчават умората и стреса и помагат на Вашите очи да се фокусират по-естествено. По-малко умора за очите Ви и увеличената способност за фокусиране могат да доведат до подобрена продуктивност. Очилата GUNNAR предпазват очите от природни фактори, които могат да причинят проблеми със зрението в работна среда. Нюансът на лещата, обвивката и извивката преборват условията, които поставят очите ви в неблагоприятна среда и ги изсушават като например флуоресцентна светлина, отблясъци, околните въздушни потоци. Нюансът на лещата на GUNNAR, обвивката против отблясъци, ултра изчистеният материал предоставят по-изострено и изчистено зрение. Геометрията на лещата включва допълнителна фокусираща способност, за да предпази от умора на очите и напрежение в очните нерви при продължително използване на компютър. Добавената способност също така подобрява и детайла. Свръхизобилието от изкуствена светлина от дигиталния екран и светлините в офиса могат да създадат напрежение в очите. Очилата GUNNAR филтрират суровата, високоенергийна част от спектъра и създават по-успокоително гледане. Ако очите Ви останат свежи, тогава може да се фокусирате за по-дълго, да работите по-ефикасно и да се чувствате по-удобно.

    

   Резултатите на GUNNAR

   Според проучване, проведено в три независими медицински центъра, над 100 пациента са интервюирани преди и след като са използвали технологичните очила GUNNAR в течение на няколко седмичен тест, включващ интензивна работа с компютър. Те осигуриха следните резултати:

 • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.