• За кого са Gunnars?

    

   GUNNARS са за всеки с виртуален живот.

   Може да е работата Ви. Може да е социалният Ви живот. Може да е времето, през което учите и се образовате. Екраните ни предоставят информация, а информацията се е превърнала във фокуса на живота ни. Ако искате да подобрите Вашето визуално преживяване, докато използвате технологии, тогава очилата GUNNAR са именно за Вас.
    
   Няколко типа хора, които носят GUNNARS
    
   Геймъри Програмисти  Технофили 
   GG. Вие сте последния от Вашият отбор, който излиза от играта всяка вечер. Компютърната Ви конфигурация струва почти колкото колата Ви. 400+ видео карта? Дори не се замисляте. Сега е времето да вземете най-доброто от най-критичната и важна част от екипировката Ви...Вашите очи. [Ако очите=болят, тогава купи_GUNNARs=вярно]. За Вас синтаксисът има значение и прецизността се брои. Един грешно поставен знак в код с дължина хиляди редове означава досаден бъг, който трябва да бъде проследен и премахнат. C# Името Ви е познато в множество форуми, като човека, който може да отговори на въпроси за конфигурации, хакове или какви настройки на устройството ще осигурят най-добро представяне. Технологията не е просто средство, тя е страст, тя е вдъхновения, тя е начин на живот.
   Блогъри Бизнес професионалисти  Хора на изкуството 
   Денят Ви не е завършен, докато публикацията не е готова, дори ако сте абсолютно лишени от муза. С нарастването на читателите, нараства също и времето, което прекарвате пред екрана. Комбинирано с преглеждането на коментари или търсенето на линкове, блогът има свой собствен живот. Множество монитори излъчват информация от борсата, когато сте в офиса. По пътя преглеждате договора за сливане на таблета си. Ставате рано, за да изпратите имейл до Франкфурт, или си стоите будни до късно, за да приключите сделка с Джакарта, знаете, че бизнесът не Ви оставя и секунда свободно време. Има измерение, за което вие знаете. То е онова измерение, в което светът около Вас изчезва, и Вие се фокусирате само върху своето изкуство. Може да е детайл, който трябва да редактирате. Може да е корицата, върху която трябва да поставите последни щрихи с дигиталната четка. Може да е заключителния ред, който трябва да напишете. Останете по-дълго в своето измерение с GUNNAR.
   Интензивни компютърни потребители IT техници  Видеомонтажисти 
   Започвате деня си с чаша кафе до клавиатурата, но реално той започва, когато въведете паролата в началния екран. Свързвате се и денят се пренася в машината. Нищо може да спре Вашата устременост да вършите множество задачи едновременно, докато не осъзнаете, че слънцето отдавна е залязло. Единствено студеното кафе Ви напомня колко бързо отлитат часовете, когато работите с кибер скорост. Сървърът се е сринал отново. Този път не е DOS атака, а огромен трафик от топ блога на Вашата компания, посветен на технологиите. Животът Ви се върти не само около Вашата собствена техника, но и да поддържате тази на хората около Вас. На клиента му е отнело цяла вечност да реши каква музика да използва, затова сега трябва да стоите до 3 през нощта, за да спазите крайния срок. Има още доста време, докато стигнете до финалния етап от обработката на видеото. Слагате своите Gunnar и се захващате с работата. Това ще бъде Вашият шедьовър.
 • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.